No Title
cv: 3202 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV's



Productvormgeving en Styling
Amsterdam
per direct
leuke en uitdagende freelance opdrachten

1999 -2004 Design Academy Eindhoven,
specialisatie man and Identity - Diploma

1998 -1999 AB-Creatief koning Willem 1 college Den Bosch,
oriëntatiejaar voor het kunstonderwijs - Certificaat

1993 -1998 Havo Maas-Waal college Wijchen - Diploma



Ik heb tijdens mijn opleiding, stage en de verschillende freelance opdrachten ervaring opgedaan op het gebied van vormgeving en styling. Ik heb o.a dessins, verpakkingen, accessoires en gebruiksvoorwerpen ontworpen. En tevens heb ik ervaring met het maken van presentaties en Moodboards.

Ik heb een goed gevoel voor kleur en stijl en kan goed overweg met programma’s als Adobe Photoshop en Illustrator. Naast mijn creatieve sterke punten ben ik een ambitieuze, zelfstandige en flexibele doorzetter.

April 2005 – Heden werk ik als freelance vormgever voor Benelux Oriënt, een bedrijf dat handgemaakte carpetten maakt en huistextiel, als kussens en gordijnen.

December 2004 - heden werk ik als freelance ontwerpster voor Sealskin, een bedrijf wat onder andere badkameraccessoires ontwikkelt.

januari 2003 - juni 2003: Verlengde stage bij Marcel Wanders studio in Amsterdam, hier heb ik onder andere meegewerkt aan ontwerpen voor de internationale meubelbeurs Interni in Milaan (april 2003). Daarnaast heb ik o.a. dessins ontworpen voor stoffen, pennen en tafelbladen, moodboards gemaakt voor een fabrikant van babyproducten en de website gedeeltelijk vernieuwd.