No Title
cv: 2995 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV's



Bestuurder gezondheidszorg
Bilthoven
in overleg
Freelance werk [regio: Bilthoven]

Opleiding - Diverse trainingen gemeenteraadswerk en wethouderschap; 1998-1999
- VWO (exact) 4 jarige avondopleiding; voltooid in 1989
- Management middelkader gezondheidszorg; voltooid in 1988
­ Klinisch perfusionist (hbo)/EKP-registratie; voltooid in 1985
­ Research-perfusionist (mbo); voltooid in 1977
- MTS elektrotechniek (2 jaar)
- MAVO; voltooid in1972



Werkervaring

2002 - heden In de tweede helft van 2002 heb ik binnen twee maanden zowel mijn vader als mijn baan verloren. Beiden onder zeer onplezierige omstandigheden. Tengevolge daarvan heb ik een periode gedwongen gas terug moeten nemen. Tevens ben ik mij gaan het heroriënteren met betrekking tot werk waarbij ik mij door een bureau heb laten begeleiden en diverse trainingen heb gevolgd. Verder heb ik deze tijd voor mij nuttig ingevuld door meer aandacht te kunnen besteden aan gezin en vrijwilligerswerk.

1998 t/m 2002 Dagelijks bestuur (wethouder) van een middelgrote gemeente
Portefeuille onderdelen :
Volksgezondheid, Gehandicaptenbeleid, Sociale zaken en Arbeidsmarkttoeleiding, Volkshuisvesting, Woonwagenzaken, Burgerzaken, Beheer gemeentelijke eigendommen en gebouwen, Beheer openbare ruimten en speelvoorzieningen, Milieu, Waterketenbeheer en Riolering, Afvalverwijdering en Verwerking.
Budgetverantwoordelijkheid met betrekking tot de portefeuilleonderdelen.

Diverse lokale en regionale bestuurlijke functies voortvloeiende uit de portefeuilleonderdelen (o.a. daarbij functies als die van voorzitter, vice-voorzitter en penningmeester).

Belangrijke projecten:
Regionalisering afdelingen Sociale Zaken en Arbeidsmarkttoeleiding van 7 gemeenten, gemeentelijke herindeling (herkozen bij tussentijdse verkiezingen), herinrichting regionaal woonwagencentrum en opzetten van beheersplannen riolering, waterketenbeheer, gemeentelijke eigendommen en gebouwen.

Overige (politiek-bestuurlijke) activiteiten
Gemeenteraadslid, lid van de "Werkgroep Patiënt Centraal" (WPC), Congresafgevaardigde en actief binnen Amnesty International.


1996 tot 1998 Ondernemer
Bemiddeling, advies en coachen bij arbeids- en medische conflicten.
(na 1 jaar activiteiten stil gelegd na gevraagd te zijn wethouder te willen worden en als lijsttrekker de verkiezingscampagne te gaan aanvoeren)

1979 t/m 1995 Klinische perfusie en management
Als perfusionist was ik verantwoordelijk voor de uitvoering van de extra corporale circulatie (ecc) bij openhartoperaties met als specialisatie pasgeborenen, harttransplantaties en trauma`s/afwijkingen aan de grote vaten. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden verrichtte ik onderzoek, heb gepubliceerd, gaf trainingen en klinische lessen.
Halverwege de jaren 80 ben ik als perfusionist actief/adviserend betrokken bij het opzetten van persfusieafdelingen in andere (buitenlandse) ziekenhuizen inclusief het opleiden van professionals om vervolgens (eind jaren 80 begin 90) als manager/perfusionist tijdens de reorganisatie van mijn eigen ziekenhuis in samenwerking met het operatiekamer divisiemanagement afdelingen te reorganiseren of (budgettair/logistiek) te verzelfstandigen. Daarnaast vertegenwoordigde ik ons ziekenhuis bij het opzetten van een landelijk erkende opleiding/registratie voor de beroepsgroep van perfusionisten.

1976 tot 1979 Onderzoek en perfusie
Als Research-perfusionist was ik verantwoordelijk voor de uitvoering van de extra corporale circulatie bij cardio-pulmonaal en toxicologisch onderzoek.
Daarnaast werkte ik aan de automatisering van de hart-longmachine en testen van medische hulpmiddelen zoals kunststoffen, kunstlongen en kunstnieren.

1975 tot 1976 Diverse (productie) werkzaamheden