No Title
cv: 2939 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV'screatief DTP-er
Amsterdam
Per direct
creatief DTP werk

MBO richting grafische vormgeving, Grafisch Lyceum Utrecht
Diploma behaald in 1999.

MAVO pakket; Nederlands (7), engels (9), wiskunde (9), natuurkunde (7), biologie (9), economie (8)
Diploma behaald in 1995.

QuarkXpress 6.0, Adobe InDesign CS, Adobe Photoshop CS, Adobe Illustrator CS, Adobe Acrobat Pro. 6.0, PageVision, Microsoft Word. Deze pakketten beheers ik binnen zowel een OS X, OS 9 of Windows XP omgeving.

Van Juni 2005 tot januari 2006 als DTP-er bij de Holland Combinatie
Mijn belangrijkste taken waren het opmaken van redaktiepagina’s en advertenties voor ruim 90 verschillende huis-aan-huis bladen en het controleren en digitaal afsturen van krantenpagina’s naar de drukkerij. Deze werkzaam heden gingen deels nog met QuarkXpress 4.11 op OS 9, deels met QuarkXpress 6 op Windows XP.

Van oktober 2003 tot april 2004 als DTP-er/vormgever bij Telefoongidsmedia Mijn belangrijkste taken waren het opmaken en corrigeren van advertenties in InDesign, het inscannen en bewerken van beeldmateriaal, en het omzetten van Quark documenten naar InDesign documenten

Van juni 2001 tot mei 2002 als DTP-er/vormgever bij Raf beheer b.v.
Mijn belangrijkste taken waren het opmaken van kranten- en tijdschriften- advertenties. Daarnaast was ik medeverantwoordelijk voor het vervaardigen van periodieke magazines, krantjes en mailingen.

Van augustus 1999 tot maart 2001als DTP-er/vormgever bij Gouden Gids
Mijn belangrijkste taken waren het opmaken van advertenties, inscannen van beeld materiaal en in Illustrator overtrekken van logo’s.

Van augustus 1997 tot juli 1998 als stagiair bij automatiseringsbedrijf Outline.
Mijn belangrijkste taken waren het opmaken van advertenties, nieuwsbrieven, kalenders, mailingen en prijslijsten. Verder bestonden mijn werkzaamheden uit het uitdraaien van testprints op groot formaat printers.